Fără nici o legătură cu vreun slogan electoral, știm că pentru românii de astăzi faptele sunt mai importante decât vorbele. Știm că oamenii pe care ne bazăm să ne ajute să ne ducem la îndeplinire obiectivele sunt oameni de acțiune, care preferă să vadă concret ce facem și de ce misiunea noastră este importantă și realizabilă cu un mindset potrivit.

Și pentru că ne dorim ca activitatea noastră să fie vizibilă, accesibilă și de ce nu, chiar o sursă de inspirație pentru alții ca noi, care încă mai cred că se poate face o schimbare și că schimbarea trebuie să vină de la noi, vom prezenta aici în amănunt fiecare workshop și fiecare vizită pe care o facem în vreo instituție de învățământ.

Fiecare workshop este o sursă de inspirație pentru noi și o incredibilă sursă de energie. Elevii și studenții pe care îi vizităm sunt minunați, iar bucuria pe care o afișează atunci când descoperă și înțeleg experimentele sau tehnologiile pe care le prezentăm este parte din motivul pentru care facem asta.

Deși seriile de imagini pe care le vom prezenta spun doar o mică parte din povestea fiecărui workshop, credem că spun multe despre importanța activității noastre.