Bucuria de a dona și de a deveni o parte activă într-o schimbare demult necesară în învățământul românesc s-a dovedit a fi o motivație puternică pentru cei care ni s-au alăturat până acum prin donații și voluntariat. Dar pentru că vrem să ducem proiectul mai departe și să putem vizita mereu mai multe instituții de învățământ, ne-am gândit să oferim ceva din suflet celor care donează pentru cauza noastră.

Mai jos poți găsi o serie de obiecte printate 3D după modele cerute și prezentate de elevii și studenții pe care i-am vizitat. Donează și vei primi unul cadou!

Pentru fiecare donație, indiferent de sumă, noi îți vom trimite cadou un obiect dintre cele de mai jos, la alegere. Pentru că vrem să ai o amintire a donației făcute și o dovadă a lucrurilor minunate pe care le putem face împreună. Contactează-ne când dorești să faci o donația și spune-ne ce obiect ți-ar plăcea să primești, iar noi ți-l vom trimite.

Squishy Turtle

Elephant

Snowman

Gearbox Keychain