Direcționează 2% din impozitul pe venit pentru a susține cauza Asociației Educație și Progres prin Tehnologie.

Donarea a 2% din impozitul pe venit este cea mai simplă și la îndemână modalitate de a fi alături de noi în lupta noastră de a aduce o schimbare cât de mică sistemului de învățământ din România. Dacă vrei ca lupta noastră să devină și lupta ta, află aici cât de ușor este să te implici!

Ce înseamnă să donezi 2% din impozitul pe venit?
Prin donarea a 2% din impozitul pe venit, tu, ca și contribuabil ai opțiunea să alegi ce se va întâmpla cu o parte din banii care ajung la stat sub formă de impozit. Prin acest mecanism, persoanele fizice pot redirecționa 2% din impozitul pe venit datorat statului către un ONG la alegere.

De ce să redirecționezi 2% către noi?

– Este simplu
– Nu te costă nimic
– Ai șansa să fii parte din schimbarea pe care o dorești pentru educația copiilor tăi
– Ai în sfârșit un control asupra modului în care statul folosește o parte din banii pe care îi ia de la tine

Cum poți redirecționa cei 2%?

Este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular pe care îl poți găsi aici și fie îl depui singur la Administrația Financiară de care aparții până pe 25 mai 2018, fie ne poți trimite nouă formularul prin poștă la adresa Șoseaua Mihai Bravu nr. 98-106, bl. D16, sc. 2, et. 4, ap. 57, Sector 2, București, 021332 și ne ocupăm noi.

Este un proces simplu și transparent prin care poți contribui fără niciun efort la cauza noastră.

Formular