Dacă și tu crezi în aceleași principii în care credem și noi, devino parte din comunitatea noastră și implică-te așa cum simți tu că ți-ar fi cel mai confortabil! Dacă și tu îți dorești un sistem de învățământ mai interactiv și un mediu educațional care să pună elevii față în față cu tehnologia pe care vor trebui să o controleze mai târziu pentru a avea succes în câmpul muncii, alătură-te cauzei noastre și susține-ne!

Sunt multe modalități prin care ne poți fi aproape în demersurile noastre de a aduce îmbunătățiri în sistemul de învățământ românesc. Știm că genul acesta de schimbări nu se pot întâmpla peste noapte și suntem pregătiți să investim pe termen lung resurse pentru a ne atinge scopurile.

Și indiferent cât de mult am încerca să facem totul pe cont propriu, știm că ajutorul vostru este indispensabil, așa că am încercat să găsim cele mai comode variante pentru tine. Iată aici câteva modalități prin care Asociația Educație si Progres prin Tehnologie poate fi susținută: