A te implica în proiectul nostru ca voluntar înseamnă să dedici o parte din timpul tău unui scop nobil. Înseamnă să joci un rol în destinele unor copii, să joci un rol în dezvoltarea lor intelectuală și să participi activ la încercarea noastră de a atinge un scop măreț. Vino să înveți să pui pasiune în ceea ce crezi, să înveți alături de noi și să ajuți!

DE CE SĂ FACI VOLUNTARIAT?

Pe lângă scopul final de a ne ajuta să ne atingem scopurile, sunt multe alte motive pentru care să fii voluntar:

Cunoști oameni noi și îți poți găsi prieteni buni și poți stabili relații durabile.

Voluntariatul te poate ajuta în carieră. Angajatorii apreciază mereu candidații care au experiență de voluntariat, pentru că această experiență spune ceva despre caracterul acestor candidați.

Voluntariatul îți dă un sentiment de împlinire.

Te conectează cu realitatea. De multe ori este foarte ușor să îți creezi o idee greșită despre ceva, dacă singurele informații pe care le ai vin din media sau de pe internet. Voluntariatul este o modalitate grozavă de a vedea dincolo de aparențe.

Îți oferă șansa de a face o schimbare în bine în lume, începând de la persoana ta.

Așadar, dacă ești curios să vezi exact ce facem noi și cum încercăm să ajutăm copiii din sistemul român de învățământ, deschizându-le noi orizonturi tehnologice, completează formularul de mai jos și îți vom solicita ajutorul la următoarele noastre evenimente.